Mobius: Türk hisselerinde büyük fırsatlar var

Mobius: Türk hisselerinde büyük fırsatlar var

16 Kasım 2011

Mark Mobius, özellikle Brezilya, Rusya ve Türkiye’de hisse senedi almak için büyük fırsatlar gördüğünü bildirdi. Bloomberg’e konuşan Mobius, Taylanda da değerlemelerin düşmesi halinde alım için beklediğini vurguladı.

Mobius, Brezilya, Rusya ve Türkiye’de Avrupa borç krizinde riskleri bulunmayan bazı bankaların oldukça iyi göründüklerini belirterek,. özellikle tüketici faaliyetlerini güçlendirenleri beğendiğini ifade etti

AVRUPA’DAKİ KRİZ GLOBAL EKONOMİYİ RESESYONA SOKMAYACAK

Franklin Templeton Investments yöneticisi Mark Mobius, Avrupa’nın borç krizinin, merkez bankalarının sağladıkları likiditenin talebi desteklemesi nedeniyle global ekonominin resesyona girmesine yol açmayacağını savundu.

Bloomberg.com’da yer alan habere göre, Hiç kimsenin birşeyler almadığı bir duruma geleceğimiz konusunda alarma geçmek için her hangi bir neden görmüyorum diye konuşan Mobius, dünya genelinde hükümetlerin sisteme para vermeye devam ettiklerine ve faiz oranlarının çok düşük olduğuna işaret etti.

Etiketler:
İlk yorumu yazan siz olun.

Yorum yaz

Patronturk.com © Copyright 2012 - Tüm hakları saklıdır. Gizlilik Sözleşmesi / Sitemap / İletişim / RSS / Reklam -