Tweet

Gülşen Gıda bayilik ağını genişletme çalışmalarına hız verdi


Çorum’da üç kuşaktır leblebi ve kuruyemiş üretimi yapan Gülşen Gıda, Türkiye genelinde bayilik ağını genişletme çalışmalarına hız verdi. Yıllık 5 bin ton kuruyemiş üretim kapasitesine sahip olduklarını, 80’den fazla çeşitle hizmet verdiklerini ve Almanya, Fransa ve Avustralya gibi ülkelere ihracat yaptıklarını söyleyen Gülşen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gülşen, firmalarının ‘‘Gülşen’’ ve ‘‘Çorum Altını’’ markalarıyla ürettiği ürünlerle sektörünün yeni yıldızı olma yolunda ilerlediğine dikkat çekti.



Yorumlar - 2

Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Patronturk.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  1. efendim yaklasik 30 yildir arap ulkelerinde dis ticaret ve yatirim pazar danismanligi yapiyorum guney dogu bolgesi ve hangi arap ulkesine isterseniz tasirim slm

  2. efendim 45 yıldır kuruyemis tuketicisiyim antalya ve cevresinde bayilik dusunurseniz her turlu yardımcı olabilirim saygılar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

* Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

    Ara: