Dobidos Akıllı Klozetler bayilik veriyor

Dobidos Akıllı Klozetler bayilik veriyor

30 Mayıs 2009

Dobidos Akıllı Klozetler bayilik vermeye devam ediyorKağıt, sılak havlu ve el kullanımına son veren, kişisel temizlikte devrim yaratan ve yapay zekası sayesinde kullanıcısına teknolojinin tüm konforunu sunan Dobidos Akıllı Klozetler, 2009 yılında satışlarını bayilik vererek büyütmeye devam ediyor.

Güney Kore ve Japonya’da yüzde 70 kullanım oranına sahip olan; tuvalet kâğıdı, ıslak mendil ve el kullanımına son veren Dobidos Akıllı Klozetler Türk kullanıcısından da büyük ilgi görüyor. Türk girişimcinin, Güney Kore’de metro duraklarında görüp Türkiye’ye getirdiği “akıllı klozetler” Türkiye’de karşılaştığı yoğun ilgiyi, 2009 yılında ülke genelinde yayılarak genişletmeyi hedefliyor. Küresel mali krize rağmen, kullanıcısına sağladığı konfor ve hijyen sayesinde, Türkiyeli kullanıcısı tarafından benimsenen Dobidos, bu büyümede kapasitesi doğrultusunda istihdam sağlayarak ekonomik krizde moral unsuru olmayı da hedefliyor.

Dobidos Akıllı Klozetler

Dobidos Akıllı Klozetler'in farklı tercihlere cevap veren 6 modeli bulunuyor. İstanbul Mecidiyeköy’deki merkezleri hariç, 5 ayrı noktada satılmakta olan Dobidos Akıllı Klozetler, 2009 yılının ilk günlerinden itibaren bayilik görüşmelerine başladı. 2009 sonuna kadar satış noktalarını 100′e çıkarmayı hedefleyen Dobidos Türkiye Temsilciliği bu kararı almalarında Dobidos’a olan ilginin etkili olduğunu belirtiyor. 2010 başına kadar 10 ilde şubeleri ile hizmet vermeyi hedefleyen Dobidos, küresel kriz sebebi ile girişimcilere destek olmak adına birkaç yıl boyunca bayilik verirken herhangi bir marka bedeli almayacaklarını söylüyor.

Dobidos Akıllı Klozetler’in farklı tercihlere cevap veren 6 modeli bulunuyor. Tüm Dobidos modelleri ergonomik tasarımı ile tasarruflu su kullanımı, su filtreleme, sifonjet (vakumlu sifon), nozıl (yıkayıcı) kendi kendini otomatik temizleme, oturak ısıtması, sıcak su ile temizlik, su ve oturak sıcaklık ayarı, yıkama ve bide fonksiyonu, su basınç ayarı, antibakteriyel yapı ve yavaş kapanan soft oturak özelliklerini standart olarak sunuyor.

bidos Akıllı Klozetler kullanım suyunu kendisi ısıtarak temizlikte hijyen sağlıyor.Bunların yanında, uzaktan kumanda, otomatik kapak açma ve kapama, ortam sıcaklığına göre su ve oturak sıcaklıklarını ayarlama, yapay zekâ, otomatik sifon çekme, eko fonksiyonu, masajlı ve ritmik yıkama, basınçlı-vakumlu ekonomik sifon ve ceraclean (klozetin suyla temizlenebilirliği) özellikleri de modele bağlı olarak sunuluyor. Dobidos Akıllı Klozetler kullanım suyunu kendisi ısıtarak temizlikte hijyen sağlıyor. Ayrıca birçok hastalık veya rahatsızlığın oluşumunu engellemede yardımcı oluyor. Masajlı ve ritmik yıkama özellikleri, hidroterapi faydası sağlıyor.

Dobidos’un montajı kolaylıkla yapılabiliyor ve tek su çıkışından besleniyor. Dobidos, sessiz ve montaj gerektirmeyen rezervuarları ile hem gürültü hem de rezervuardan sızdırma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Temizliği çok kolay özel malzemelerden üretilen Dobidos Akıllı Klozetler’in elektrik ve elektronik kısımları suya karşı tam izole ediliyor. Tüm parçaları binlerce kez test edilerek mükemmel güvenlik ve koruma sağlanıyor.

Dobidos Akıllı Klozetler, tüm kullanıcıların ihtiyacı olan hijyenik temizliği konforla birleştirerek sunuyor.

Etiketler:
Yorumlar (4)
  1. selman
    15 Temmuz 2009 - 09:39

    Bu ürünü biliyorum. Güzel bir ürün fakat çok pahalı. Türkiyede böyle pahalı ürünleri satmak zorlaşıyor. Bu ürünün yerine hemen hemen aynı özelliklere sahip ve çok daha uygun, her evin kesesine müsait bir ürün var. http://www.bio-pak.net yatırımcı arkadaşların haberi olsun.

  2. nurettin
    05 Ocak 2010 - 15:59

    ben dobidos’u 1,5 yıldır kullanıyorum.çok memnunum.ayrıca kendi emsallerine göre fiyatı çok uygun.dünyada kalitede 1 numara ürün.özellikle japonya,g.kore ve abd’de çok tercih edilen bir marka.kaliteli ürünü uygun fiyata almak isteyenlere tavsiye ederim.

  3. özgür çelik
    16 Mayıs 2010 - 10:59

    antalya/kemerde ikamet etmekteyim bu bölgede bayiiliğinizi almak istersem ne şartlar sunarsınız cevap yazarsanız sevinirim.

  4. Sagirli
    08 Ekim 2010 - 02:24

    Selam Øncelikle Kafama yatan bi Is Ben Denmarkta Kaliyorum Bunu Avrupada satmak istesem Avantaj Saglayacaksiniz Bana Kisaca SWøzlesmenizden Ve Avrupa Distributørlugunden bahsederseniz sevinir saygilariml Mehmet…

Yorum yaz

Patronturk.com © Copyright 2012 - Tüm hakları saklıdır. Gizlilik Sözleşmesi / Sitemap / İletişim / RSS / Reklam -